Navigacija i sadržaj

Poštovani korisniče,

Ovu stranicu posećujete pretraživačem koji Vam možda neće pružiti najoptimalnije iskustvo.

Još uvek možete da nastavite, ali da biste najbolje iskoristili ovu stranicu, preporučujemo Vam da koristite Edge, Firefox i Chrome.

Vi ste u  Srbija
ili Izaberite drugu lokaciju

PRAĆENJE: DRUMSKI I ŽELEZNIČKI TRANSPORT TERETA

Unesite svoje brojeve za praćenje


Često postavljana pitanja

za Track and Trace

  • Vreme isporuke može biti produženo zbog faktora kao što su vremenske nepogode, carinjenje ili zastoji. Za pošiljke koje se transportuju brodskim putem, status može ostati nepromenjen duži vremenski period. Mi ne koristimo GPS praćenje, što znači da može proći nekoliko dana prilikom transporta od polazišta do destinacije, a da status nije izmenjen.

    Ako Vaša pošiljka nije stigla u roku od 10 dana od najavljenog datuma isporuke, kontaktirajte dostavljača ili online prodavnicu. Pošiljalac ili onlajn prodavnica može pokrenuti istragu za izgubljene predmete.

  • Nakon obrade Vašeg paketa, isporuka zavisi od usluge koju je izabrao pošiljalac Vašeg paketa. To obično ne traje duže od 2–3 radna dana.

  • Ponekad se za nekoliko pošiljaka koristi isti broj za praćenje. Ako je to slučaj, prikazujemo prvih deset rezultata. Pokušajte da upotrebite kod za praćenje / broj kontejnera, ako je dostupan.

 

 

 

DHL Freight alati za praćenje

Za sve potrebe