Beste gebruiker,

U bezoekt deze pagina met een browser. Dit levert mogelijk niet de meest optimale ervaring op.

U kunt doorgaan, maar als u de beste ervaring wilt met deze pagina adviseren wij gebruik te maken van Edge, Firefox en Chrome.

ONS MANAGEMENTTEAM

Maak kennis met het team

Lees meer over het managementteam dat DHL Supply Chain tegenwoordig leidt.

Oscar de Bok, CEO, Azië Pacific, DHL Supply Chain

De heer De Bok werd in 2019 benoemd tot lid van de DPDHL Supply Chain Divisional Board als CEO DHL Supply Chain en lid van de Raad van Bestuur van Deutsche Post DHL Group. Voorheen was hij CEO, DHL Supply Chain, Europa, Midden-Oosten en Afrika, in 25 landen.

Voorafgaand aan toetreding tot de regio in juni 2016, was hij CEO voor DHL Supply Chain in de regio Azië Pacific. Vroeger, werkte hij bij DHL as Managing Director voor Scandinavië en de Baltische regio, waarbij hij de integratie met Exel leidde, de grootste bedrijfsintegratie in de transport- en logistieke sector. Hij heeft 25 jaar ervaring in de logistieke sector en zijn kwalificaties omvatten een masterdiploma in Ondernemings- en privaatrecht.

Dietrich Franz CFO, DHL Supply Chain

Dietrich beheert alle financiële aspecten van de divisie Supply Chain, waaronder accounting, controlling, investeringen en naleving/risicobeheer. Nadat hij in 1998 bij DHL kwam, heeft hij verschillende posities bekleed, zoals EVP, Corporate Controlling, CFO DGF, Latijns-Amerika, en SVP, IndEx Program. Een van zijn kwalificaties is een masterdiploma in economie. Hij is er heilig van overtuigd dat om een succesvol team te hebben, u anderen moet behandelen zoals u zelf zou willen worden behandeld.

Markus Voss, Global CIO, DHL Supply Chain

Markus is verantwoordelijk voor de IT-operatie in 60 landen, met meer dan 2.000 IT-specialisten wereldwijd. Sinds hij zich in 2003 bij de organisatie voegde, heeft hij diverse DHL Supply Chain-posities bekleed, zoals SVP, Global IT Strategy & Solutions en CIO, het vasteland van Europa, Midden-Oosten en Afrika, naast rollen in Global Business Services. Daarvoor behaalde hij een PhD in fysische chemie en werkte hij bijna vijf jaar als consultant voor Accenture. Hij heeft een passie voor het bedenken en ontwikkelen van innovatieve, klantgerichte IT-oplossingen.

Rob Rosenberg, Executive VP, Human Resources, DHL Supply Chain

Rob is verantwoordelijk voor het leiden van de algemene functionele PZ-strategie en levering over 60 landen, met 190.000 medewerkers in de Supply Chain-divisie van DPDHL, met een omzet van 15 miljoen euro. Hij is ook verantwoordelijk voor het Divisional Strategy-kantoor en maakt deel uit van de DPDHL Global HR Board en de Divisional Board. Hij bekleedt deze post sinds 2001 en was daarvoor 15 jaar lang VP HR voor de voedselgigant Frito-Lay.

Patrick Kelleher, CDO, DHL Supply Chain

Jose is verantwoordelijk voor het bevorderen van de wereldwijde groeiagenda van DHL Supply Chain. Patrick is sinds 1992 werkzaam bij DHL, en heeft diverse rollen in Marketing, Solutions Design, Operations, Account Management en Business Development vervuld. Voorafgaand aan zijn huidige rol was Patrick CEO van Amerika voor de DHL divisie van Williams Lea Tag. Patrick heeft een bachelor in Logistiek afgerond op de John Carroll universiteit.  Patrick heeft een BA in logistiek van de John Carroll University.

Javier Bilbao, CEO, Latijns-Amerika, DHL Supply Chain

Javier is een lid van de DHL Supply Chain Divisional Board en Global Transport Lead voor DHL Supply Chain. Hij is verantwoordelijk voor meer dan 22.000 associates in 11 landen waaronder Argentinië, Brazilië, Colombia, Chili en Mexico. Javier kwam in 2000 bij DHL en startte in de auditafdeling en heeft daarna diverse rollen gehad in financieel management en operaties     voordat hij uiteindelijk President werd van DHL Supply Chain Brazilië. Tot zijn kwalificaties behoren een executive MBA en een diploma in business management.

Oscar de Bok, CEO Europa, Midden-Oosten en Afrika, DHL Supply Chain

Hendrik geeft leiding aan medewekers in 25 landen, en hierbij gebruikmakend van zijn meer dan 20 jaar aan logistieke ervaring. Voorheen was hij de CEO van Centraal-Oost Europa gevestgd in Polen. Voordat hij naar Europa verhuisde in 2013, bekleedde hij senior supply chain posities in Zuid-Afrika. Gedurende zijn carriere heeft hij met succes nieuwe markten betreden en complexe implementaties geleid en duurzame en klantgerichte supply chains opgezet. Hij heeft een Bacholor of Science in Engineering en een graad in Bedrijfsmanagement.

Jose Nava, CEO, VK en Ierland, DHL Supply Chain

Jose is verantwoordelijk voor de DHL Supply Chain business in het VK en Ierland leidinggevend aan meer dan 40.000 medewerkers. Hij kwam in 2001 als algemeen directeur voor Mexico bij DHL en werd later de VP van Supply Chain Operations in Mexico. Voor die tijd had hij het grootste deel van zijn carrière doorgebracht bij General Electric/Mabe in functies als inkoop, fusies en overnames en country manager. Hij heeft een MBA, een bachelor in industriële- en systeemtechniek en een diploma in executive management.

Terry Ryan, CEO Azië/Pacific, DHL Supply Chain

Terry draagt de verantwoordelijkheid voor het versnellen van winstgevende groei en het leveren van hoogwaardige supply chain-oplossingen. Hij geeft leiding aan meer dan 41,717 werknemers in 15 landen in Azië/Pacific, met toezicht op activiteiten in verscheidene sectoren. Hij heeft 36 jaar ervaring in resultaatgerichte, internationale supply chain, waarvan 33 jaar bij DHL, met kennis van zowel contractlogistiek als internationaal vrachtbeheer. Eén van zijn belangrijkste verdiensten is het oprichten van een 'start-upbedrijf' voor contractlogistiek in Australië.

Scott Sureddin, CEO Noord-Amerika, DHL Supply Chain

Scott beheert alle activiteiten binnen de VS en Canada, evenals centrale functionele teams die de gehele Noord- en Zuid-Amerikaanse regio ondersteunen. Hij kwam in 2002 bij DHL, bekleedde leidinggevende functies zoals President van de business units Consumer en LSH, en SVP Operations, voordat hij als de COO voor Noord- en Zuid-Amerika ging werken. Hij heeft hiervoor 14 jaar bij de Amerikaanse Foodservice gewerkt, uiteindelijk als VP, Operations, voor de regio Zuidwest. Hij heeft een bachelordiploma in business administration.

Yin Zou, CEO Groot-China, DHL Supply Chain

Yin is verantwoordelijk voor meer dan 4.000 werknemers, een groeiend transportnetwerk en meer dan 900.000 vierkante meter aan magazijn. Hij werkt al meer dan veertien jaar voor DHL en heeft in deze tijd diverse managementfuncties gehad in Europa, de Verenigde Staten en China, met commerciële, strategische, gedeelde services- en operatieverantwoordelijkheden.  Yin heeft meer dan tien jaar logistieke ervaring in China door productieplanning in de halfgeleiderindustrie, transportoperaties, distributiecentrumoperaties en commerciële ontwikkeling met grote klanten.

Als inwoner van China heeft Yin Zou de universiteit van Beijing afgerond met dubbele majors in chemie, economie en een minor in rechten. Ook heeft hij een MBA van de universiteit van Oxford.

Inzichten over de supply chain

Houd uw vinger aan de pols met artikelen over weldoordacht leiderschap en innovatief denken.

Neem contact met ons op en blijf op de hoogte

Voor meer informatie over onze oplossingen of om u in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief Supply Chain Insights, gaat u naar: