Navigatie en inhoud
U bent in  België
of Selecteer een ander land

Over DHL Supply Chain

Ontdek wat ons nummer 1 maakt in contractlogistiek


DHL Supply Chain, onderdeel van DHL Group, is 's werelds grootste logistieke dienstverlener. Door onze gepersonaliseerde, geïntegreerde logistieke oplossingen te combineren met beheerservices en diensten met toegevoegde waarde zorgen we voor flexibiliteit, efficiëntie, verhoogde kwaliteit en concurrentievoordeel.

Schone activiteiten

Wij verbranden schoner en minder. Wij verminderen de uitstoot door schonere brandstoffen te gebruiken binnen ons eigen wagenpark en dat van onze onderaannemers, en door het doel om de netto CO2-uitstoot in onze magazijnen tot nul terug te dringen vóór 2025 voor ogen te houden.

Geweldige werkgever voor iedereen

De diversiteit van ons team weerspiegelt de diversiteit van onze klanten en de gemeenschappen waar we deel van uitmaken. Wij promoten een inclusieve omgeving, waarin we ons laten leiden door wederzijds respect, openheid, eerlijkheid, vertrouwen en samenwerking.

Hoogst betrouwbaar bedrijf

Wij zijn op de hoogte van alle handelsregels en werken in overeenstemming met de talrijke wereldwijde voorschriften. Daarnaast hebben we gedragscodes opgesteld voor werknemers en leveranciers, waaronder een anticorruptiebeleid.

Digitale transformatie

Digitale transformatie speelt een cruciale rol in onze strategie. Daarom investeren we in initiatieven die zijn bedoeld om zowel de klant- en werknemerervaring als de operationele prestaties te verbeteren.

Feiten en cijfers


We zijn een onderdeel van DHL Group, en 's werelds grootste logistieke dienstverlener.

Bij ons werken


Als u kiest voor DHL Supply Chain, komt u werken bij een organisatie die eindeloze groeimogelijkheden biedt. Wij zijn trots op onze werkomgeving, waar medewerkers de middelen en training krijgen die ze nodig hebben om te leren, groeien en succesvol te zijn.

Mogelijke vacatures:
  • Medewerkers aan het front
  • Studenten en afgestudeerden
  • Managementprofessionals

MySupplyChain


MySupplyChain biedt realtimetoegang tot magazijn- en transportinzichten, altijd en overal. Zorg voor een onderbouwde besluitvorming met inzichten in supply chain-prestaties die zorgen voor een concurrentievoordeel en voortdurende verbetering.

  • Track & Trace
  • Voorraadbeheer
  • End-to-end operationele prestaties
  • Rapportage 

Ontdek MySupplyChain


Bekijk hieronder onze korte introductievideo, of verdiep u in de mogelijkheden van MySupplyChain met ons MySupplyChain Briefing Book.

Onze awards


DHL Group - Top Employer 2023

DHL Supply Chain Global is in 2023 voor de achtste keer uitgeroepen als winnaar van de Gartner® Magic Quadrant™ voor Third-Party Logistics, Wereldwijd