#HírekÉsBetekintések

FC Bayern München: Egy globális család szíve

Olvasási idő: 4 perc
Megosztás
facebook sharing button
twitter sharing button
linkedin sharing button
Smart Share Buttons Icon Megosztás
FC Bayern Munchen flag

Több FC Bayern München szurkoló van Kínában , mint Németországban. Annak érdekében, hogy ez a globális család boldog legyen, a klub bízik a DHL Expressben, hogy szállítja márkáját.

A bajor székhelyű klub a legsikeresebb a német labdarúgás történetében. 1900-as alapítása óta nem kevesebb, mint öt alkalommal koronázták meg az UEFA európai klubbajnokát, valamint rekordot ért el 26 nemzeti címmel és 18 nemzeti kupával.

Több mint negyedmillió Fan Club tagjával az FC Bayern München globális szurkolói közönsége folyamatosan növekszik, így nem meglepő, hogy a DHL Express 2014 óta nemzetközi logisztikai és teljes körű szolgáltatást nyújtó e-kereskedelmi partnerük.

Egy olyan hatékony logisztikai partner, mint az FC Bayern középpályája

Nemzetközi szakértelmével és elismert hatékonyságával a DHL jelentős szerepet játszik a klub mindennapi életében, az idegenbeli mérkőzésekre, edzőtáborokra és nyári turnékar szánt csapatfelszerelések szállításától kezdve annak biztosításáig, hogy az FC Bayern München termékei megbízhatóan jussanak el követőihez szerte a világon.

2015-ben segítettünk elindítani egy exkluzív flagship e-kereskedelmi áruházat az FC Bayern München kínai szurkolói számára a kínai Tmall Global kiskereskedelmi weboldalán keresztül. A DHL a legkorszerűbb, teljes körű e-kereskedelmi támogatást nyújtva segített a webáruház platform fejlesztésében és kezelésében, valamint a terméklistázás, a megrendelések kezelése, a megrendelések teljesítése, a helyi ügyfélszolgálat, valamint a helyi terjesztés és visszaküldés biztosításában.

Az e-kereskedelmi áruház fenomenális sikert aratott, több mint 90 millió kínai rajongó fért hozzá a csapat hivatalos termékeihez. A DHL segített kezelni és támogatni az olyan nagy volumenű rendelési csúcsokat is, mint a kínai Szinglik Napja fesztivál, amikor 2015 novemberében nem kevesebb, mint 6000 megrendelést teljesítettek 24 óra alatt.

A klubnak még nagyobb tervei vannak, hogy még nagyobb globális szurkolótábort érjen el, elérve a világ különböző piacait turnékon, árucikkeken és rajongói elkötelezettségen keresztül.