#SzállításDhl-lel

Indítsd el az exportálást a DHL-lel

Megosztás
facebook sharing button
twitter sharing button
linkedin sharing button
Smart Share Buttons Icon Megosztás

Egyszerű exportálás a DHL szállítási eszközeivel

A megfelelő szállítási eszközök időt takaríthatnak meg vállalatodnak, és segíthetnek a szállítmány-előkészítési folyamat egyszerűsítésében. Miután DHL-partnerkódod 24 órán keresztül aktív volt, regisztrálhatsz vagy szállítási megoldást kérhetsz.

DHL MyDHL+

Kevesebb lépéssel és nagyobb funkcionalitással a MyDHL+ integrálja legfontosabb online szállítási szolgáltatásaidat egy helyen, egyetlen hatékony eszközben. Bejelentkezés nélkül a nem regisztrált első felhasználók létrehozhatnak egy megrendelést az Új szállítmány létrehozása fülre kattintva. A bejelentkezés azonban teljes hozzáférést biztosít a hihetetlenül hasznos MyDHL+ funkciók teljes skálájához. A MyDHL+ segítségével azonnal nyomon követheted szállítmányaidat bármilyen eszközről, így soha nem volt gyorsabb és egyszerűbb a teljes láthatóság bármikor, bárhonnan is legyen.

Regisztrálj és szállíts most egy meglévő DHL partnerkóddal 

DHL MyDHL+ Vállalati

Adminisztrációs megoldásunk megkönnyíti a szállításkezelést azon vállalatok számára, amelyek központosított adminisztrációt igényelnek több ember felett, és segíthet szervezetednek annak kezelésében, hogy az emberek hogyan hozzák létre a szállítmányokat a MyDHL+ szolgáltatásban. Ez biztosítja az üzleti hatékonyságot és a szabályozott szállítási folyamatot.

Töltsd ki a DHL CorporateShip igénylőlapot 

Számos további eszköz áll rendelkezésre a nemzetközi szállítási folyamat egyszerűsítéséhez. 

Tekintsd meg a DHL Express szállítási igényeit támogató eszközök teljes listáját