#SzállításDhl-lel

Árajánlat és tranzitidő kérése

Megosztás
facebook sharing button
twitter sharing button
linkedin sharing button
Smart Share Buttons Icon Megosztás

Küszöböld ki a meglepetéseket – ismerd meg az árat és tranzitidőt

Akár importálsz, akár exportálsz, a DHL megkönnyíti a szállítási árajánlat kiszámítását az általad választott szolgáltatási lehetőségekkel, valamint a naprakész tranzitidők megtalálását. Az árajánlat megszerzése egyszerű.

A MyDHL+ segítségével egyszerűen jelentkezz be, és lépj az Árajánlat kérése fülre. Az árajánlatkérési folyamat során feltétlenül ellenőrizd – Számlaárak megjelenítése. Add meg a kiindulási és rendeltetési hely adatokat, valamint a csomag súlyát és méreteit (hossz x szélesség x magasság). A méretek a térfogatsúly kiszámításához használatosak. A szállítási díjak a küldemény tényleges súlyán vagy volumetrikus súlyán alapulnak. Az összes elérhető DHL Express szolgáltatás – garantált szállítási határidővel és becsült díjakkal – megjelenül.

Árkalauzunk naprakész információkat tartalmaz a tranzitköltségekről kereskedelmi sávonként és térfogatsúlyonként. Ezenkívül a DHL opcionális szolgáltatásainak, pótdíjainak és vámszolgáltatásainak teljes leírása is rendelkezésre áll. A tranzitköltségek számlázása a szállítmány foglalásának időpontjában aktuálisan közzétett árak szerint történik.

További információ a volumetrikus súlyról

A szállítmány költségét befolyásolhatja a repülőgépen elfoglalt hely mennyisége, nem pedig a tényleges súlya. Ez a térfogati (vagy dimenziós) súly. A szállítmány térfogatsúlya egy olyan számítás, amely tükrözi a csomag sűrűségét. Egy kevésbé tömör tárgy több helyet foglal el a tényleges súlyához képest. A térfogatsúlyt kiszámítják és összehasonlítják a szállítmány tényleges súlyával, hogy meghatározzák , melyik a nagyobb.  Ezután a nagyobb súlyt használják a szállítási költség kiszámításához. A térfogatosztó 139 hüvelyk / font vagy 5,000 centiméter / kilogramm esetén.