#KisvállalatiTanácsadás

A szabadidős startupok titkai

Anna Thompson
Anna Thompson
Discover tartalomgyártó csapat
Olvasási idő: 15 perc
Megosztás
facebook sharing button
twitter sharing button
linkedin sharing button
Smart Share Buttons Icon Megosztás
man looking at laptop screen

Nagyszerű ötleted van egy ideje a fejedben járó internetes üzlethez. Biztos vagy benne, hogy ez egy győztes ötlet és olyan spontán gondolatok támadnak, hogy felhagysz a jelenlegi munkahelyeddel, hogy minden idődet ennek szenteld.

De várj! Várj csak egy másodpercet. Nem akarjuk elrontani az álmaidat, de a valóság az, hogy a legtöbb induló vállalkozás kudarcot vall az első évben, ezért jó ötlet megtartani a napi munkádat, amíg az új legalább nullszaldós nem lesz. Jó társaságban lennél ezzel a stratégiával: a Nike alapítója, Phil Knight könyvelőként dolgozott, amikor először építette a márkát; míg a Spanx alapítója, Sara Blakely kezdetben a formaruhák prototípusainak létrehozásával foglalkozott, míg a napi munkája fax készülékek értékesítése volt.

Egy tanulmány, amely több ezer amerikai vállalkozót követett nyomon 15 éven keresztül, megállapította, hogy azok, akik megtartották napi munkájukat, 33% -kal ritkábban buktak el1.. De pontosan hogyan lehet egyensúlyt teremteni egy új vállalkozás indítása és a szokásos 9-17 órás munkarend között?

A titok az, hogy hatékonyan kezeld az idődet. Ebben az exkluzív letölthető anyagban elmagyarázzuk, hogyan teheted úgy, hogy napi 10 percet szentelsz mellékvállalkozásodnak:

  • Üzleti koncepció kidolgozása
  • Értékeld az ötletedet
  • Kutasd fel a piacot
  • Hozz létre egy üzleti tervet
  • Integrálj szoftvert, amely gyorsabbá teszi a munkádat
  • Találd meg a megfelelő embereket, akik támogatnak
  • Építs márkát
  • Védd IP-címed
  • Legyél e-kereskedelmi szakértő


Töltse le most, és már ma elkezdheted! Csak egy szabad 10 percre van szükséged. Sok szerencsét!

1 - Fel kell-e adnom a napi munkámat?: hibrid út a vállalkozáshoz, Vezetékes, 2016. február

Hogyan indítsunk el egy sikeres vállalkozást napi 10 perc alatt

Az "Üzleti terv reggeli előtt" sablonjának letöltésétől kezdve a logisztika helyi kávézóban történő lezárásáig a "Hogyan indítsunk el egy sikeres vállalkozást mindössze napi 10 perc alatt" INGYENESEN letölthető és nagyszerű módja annak, hogy megismerje üzleti elképzeléseit.

Hogyan indítsunk el egy sikeres vállalkozást napi 10 perc alatt
Hogyan indítsunk el egy sikeres vállalkozást napi 10 perc alatt