#E-kereskedelmiTanácsadás

Mondjon bonjourt az élénk francia gazdaságnak

Olvasási idő: 10 perc
Megosztás
facebook sharing button
twitter sharing button
linkedin sharing button
Smart Share Buttons Icon Megosztás
Aerial view of Paris

A világ hetedik legnagyobb (és Európában a harmadik legnagyobb) gazdaságával a la belle France továbbra is vonzó hely az üzleti élet számára. Bár a Covid-19 keményen sújtotta a nemzetet, célja, hogy 2022-re visszapattanjon. Macron elnök 100 milliárd eurós helyreállítási tervet vezetett be, és folytatni fogja vállalkozásbarát reformjait – feltéve, hogy újraválasztják. Adjon hozzá egy virágzó e-kereskedelmi piacot, és minden oka megvan arra, hogy fontolóra vegye a Franciaországgal folytatott kereskedelmet.

Ha Ön olyan vállalkozás, amely külföldi piacokra szeretne exportálni, Franciaországnak minden bizonnyal szerepelnie kell a listáján. Németország után ez a második legnagyobb ország Európában. 

Az e-kereskedelem Franciaországban is virágzik. A világjárvány egyre több embert kényszerített az internetre, a lakosság 93% -a használja az internetet, és 80% -uk online vásárol. Még jobb, hogy ezek a számok csak növekedni fognak, az e-kereskedelmi piac évente 8% -kal növekszik. A sztárelőadó a divat, Franciaország legnagyobb és leggyorsabban növekvő e-kereskedelmi szektora. Az ország stílusának hírnevével ez talán nem meglepő.

Franciaország erőteljes nyitott gazdasága és a szélesebb Európai Unióhoz való könnyű hozzáférése a legjobb választás minden olyan vállalkozás számára, amely növelni kívánja eladásait egy tengerentúli piacon. Szeretne részt venni? Olvasson tovább, hogy teljes képet kapjon a Franciaországgal folytatott kereskedelemről.

Országkalauz: Franciaország

Szeretné tudni, hogyan kell üzleti tevékenységet folytatni Franciaországban? Olvassa el tájékoztatónkat most!

Országkalauz: Franciaország
Országkalauz: Franciaország