Belgium
#VerzendenMetDhl

Vraag een prijs en transittijd aan

Delen
facebook sharing button
twitter sharing button
linkedin sharing button
Smart Share Buttons Icon Delen

Voorkom verrassingen - ken jouw tarief en transittijd

Of je nu importeert of exporteert, DHL maakt het je eenvoudig om je verzendtarief te berekenen met de serviceopties van jouw keuze, en om actuele transittijden te vinden. Het verkrijgen van een offerte is eenvoudig.

Met MyDHL+ hoef je alleen maar in te loggen en naar het tabblad "Offerte aanvragen" te gaan. Zorg ervoor dat je tijdens het offerteproces controleert of jouw accounttarieven geactiveerd staan. Voer de herkomst- en bestemmingsgegevens en het gewicht en de afmetingen van het pakket in (lengte x breedte x hoogte). Afmetingen worden gebruikt om het volumegewicht te berekenen. Verzendkosten zijn gebaseerd op het werkelijke gewicht of volumegewicht van de zending. Alle beschikbare DHL Express-services – met een gegarandeerde leverdatum en geschatte kosten – worden getoond.

Onze tarievengids bevat up-to-date info over transitkosten per handelsroute en volumetrisch gewicht. Daarnaast vind je volledige beschrijvingen van de optionele services, toeslagen en douaneservices van DHL. Transitkosten worden gefactureerd in overeenstemming met de huidige gepubliceerde tarieven op het moment dat de zending wordt geboekt.

Meer informatie over volumetrisch gewicht

De kosten van een zending kunnen worden beïnvloed door de hoeveelheid ruimte die deze in een vliegtuig inneemt, in plaats van door het werkelijke gewicht. Dit is het volumegewicht. Het volumegewicht van een zending is een berekening die de dichtheid van een pakket weergeeft. Een artikel met een lagere dichtheid neemt meer ruimte in beslag in verhouding tot het werkelijke gewicht. Het volumegewicht wordt berekend en vergeleken met het werkelijke gewicht van de zending om te bepalen welk gewicht groter is. Vervolgens wordt het hogere gewicht gebruikt om de verzendkosten te berekenen. De volumetrische deler is 139 voor inches/pounds of 5.000 voor centimeters/kilogrammen.