Onko sinulla pieni tai keskisuuri yritys? Etsitkö luotettavaa kuljetuskumppania? Jätä asia meidän käsiimme! DHL Express toimittaa lähetyksesi minne ja milloin haluat, ja voit seurata sen kulkua koko matkan ajan.

Edulliset kuljetushinnat

Tiedämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen, ja siksi hinnoittelumme on räätälöity vastaamaan juuri sinun kuljetustarpeitasi. Eikä siinä vielä kaikki - dynaamisen hinnoittelumme motto on osuvasti "Lähetä enemmän, säästä enemmän". Se ottaa huomioon kuukausittaiset lähetysmäärät ja palkitsee sinut suuremmilla alennuksilla lähetysmäärän kasvaessa.

Nopeat, vaivattomat ja luotettavat kuljetukset kaikkialle maailmassa

Tarjoamme kansainvälisten vientihaasteittesi ratkaisemiseksi laajan palveluvalikoiman ja monipuoliset ovelta ovelle -kuljetusvaihtoehdot yli 220 maahan ja alueelle. Sähköiset ohjelmamme ja kansainvälisten kuljetusasiantuntijoiden tiimimme auttavat sinua lähettämisen kaikissa vaiheissa.

Tullauksen asiantuntemus

Tullisäädöksiin liittyvän asiantuntemuksemme ansiosta voimme neuvoa sinua monimutkaisissakin kysymyksissä, jolloin voit varmistua säädösten noudattamisesta ja välttää mahdolliset seuraamukset. Anna meidän olla kuljetuskumppanisi ja auttaa yritystäsi menestymään globaaleilla markkinoilla.

Luotettava neuvonantaja

Olet hyvässä seurassa: useat maailman suurimmista brändeistä käyttävät DHL Expressiä. Voimme tukea myös sinua matkallasi kasvattamaan liiketoimintaasi maailmanlaajuisesti! Kansainväliset asiantuntijamme auttavat sinua kaikessa aina lähettämisestä tulliselvitykseen asti!

Pyydä yrityksellesi asiakasnumero