Da li ste vlasnik malog ili srednjeg preduzeća? Kao vlasnik malog ili srednjeg preduzeća, znamo da vam je potreban pouzdan partner za transport pošiljaka. DHL Express ne samo da isporučuje vaše pakete na bilo koju destinaciju sveta, već vam pruža i mogućnost da u svakom trenutku pratite status vaše pošiljke do konačne destinacije.  

Povoljne cene

Prepoznajemo potencijal malih i srednjih preduzeća i zato su naše cene prilagođene vašim specifičnim potrebama. Kreirali smo cenovnike koji se uklapaju u vaš model poslovanja. Naš program Varijabilnog popusta (Dynamic Discounting), prikladno nazvan “Šaljite više, uštedite više”, uzima u obzir vašu mesečnu učestalost slanja pošiljaka i nagrađuje vas sa većim popustima kako rastu vaše potrebe za transportom pošiljaka. 

Brzo, jednostavno i pouzdano šaljite za ceo svet

Širok spektar DHL usluga i opcija isporuke od vrata do vrata vam nudi rešenja za sve izazove sa kojima ste se do sada susreli u transportu pošiljaka. DHL Express vam nudi sveobuhvatnu podršku na međunarodnom nivou, pokrivajući 220 zemalja širom sveta. Naši procesi su digitalizovani i naš tim međunarodnih stručnjaka pomoći će vam u svakom koraku procesa transporta pošiljaka.

Stručnost u carinskim procedurama

Naša stručnost u carinskim procedurama vam omogućava da uvek budete informisani kako da vaše pošiljke stignu do konačne destinacije bez nepotrebnog odlaganja. Dozvolite nam da budemo vaš izabrani dobavljač za transport pošiljaka i možemo pomoći vašem malom ili srednjem preduzeću da se probije na globalnom tržištu. 

Pouzdani savetnici

U dobroj ste kompaniji: najveći svetski brendovi veruju DHL Express-u i možemo vas podržati da budete jedan od njih! Naši međunarodni stručnjaci vam mogu pomoći u svemu, od logistike do carinjenja!  

PRIJAVITE SE ZA DHL BROJ RAČUNA VEĆ DANAS